داعش، حمله به سورگوت روسیه را برعهده گرفت

خبرگزاری فارس: گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله تروریستی سورگوت روسیه را برعهده گرفت.

خبرگزاری اعماق وابسته به داعش اعلام کرد که عامل حمله امروز شنبه در شهر سورگوت یکی از «سربازان» این گروه تروریستی است.

امروز صبح یک مهاجم با چاقو به افرادی در شهر سرگوت حمله ور شد و 8 تن از آن‌ها را زخمی کرد.

گروه تروریستی داعش عملیات‌های تروریستی دیروز اسپانیا را نیز برعهده گرفته است.

هر آنچه درباره‌ی Apple Watch 3 می‌دانیم

وب سایت تک فارس - امید بصیری: ساعت های هوشمند هیچ وقت توجه آن چنان زیادی را به خود جلب نکردند اما یک شرکت در دنیا یعنی اپل(Apple) هست که میلیون ها عدد از آن ها به فروش رسانده است.
 
 هر آنچه درباره Apple Watch 3 می‌دانیم 
 
اپل بیش از هر شرکت دیگری در دنیا، ساعت های هوشمند به فروش می رساند. به همین دلیل شایعات عرضه یک نسخه جدید و بهبود یافته از محصولات این شرکت داغ تر از هر زمانی است. اما این ساعت هوشمند به چه طریقی می تواند از نسخه های حال حاضر بازار بهتر باشد؟ در ادامه این مقاله با من و تک فارس همراه باشید تا این موضوع را با یک دیگر بررسی کنیم!

راستی، اسم این ساعت هوشمند چه خواهد بود؟!

تا کنون هیچ شایعه ای درباره وجود داشتن یک اسم خاص برای ساعت هوشمند بعدی این شرکت نبوده است اما ما احتمال می دهیم که اپل بر طبق سنت های گذشته خود آن را صرفاً اپل واچ(Apple Watch) بنامد. ممکن است که پسوندی مثل یک شماره نیز به آن اضافه شود تا از سری های قبلی متمایز باشد. اما خب نباید انتظار داشتن یک اسم عجیب و غریب را داشته باشیم.

طراحی: Apple Watch جدید چه شکلی خواهد بود!؟

تا این اواخر شایعه شده بود که اپل قصد دارد یک طراحی جدید را برای نسل جدید ساعت های هوشمند خود در نظر بگیرد. چند روز پیش اگرچه، تحلیل گر معروف آقای مینگ چی کو اعلام کرد که سری سوم اپل واچ ها به هیچ وجه تغییر ظاهری بزرگی به نسبت نسخه های قبلی نخواهد داشت. به تعبیری دیگر، نسل بعدی اپل واچ ها احتمالاً بسیار شبیه به نسخه های کنونی خواهد بود و نسخه دایره ای شکل اپل واچ که برای آن بسیار ذوق زده بودیم ممکن است تا سال ۲۰۱۸ در بازار عرضه نشود.

حال که صحبت از اپل واچ های دایره ای شکل شد، شکل کلاسیک ساعت ها ممکن است دلیلی باشد که اپل فعلاً این تغییر را انجام نمی دهد. یکی دیگر از دلایل هم ممکن است این باشد که صفحه نمایش مربع یا مستطیل شکل در نشان دادن محتوا بهتر عمل می کند. یکی دیگر از دلایل هم این است که قطعات الکترونیکی داخل این محصولات، مثل باتری ها بهتر در داخل شکل های مربعی قرار می گیرند. هر چه باشد، استفاده از طرحی که بتوان باتری بهتری را داخل آن قرار داد مثل کاری که ال جی با ساعت هوشمند ال جی واچ اسپورت(LG Watch Sport) کرد اولویت اصلی اپل خواهد بود.
 
جدا از مسئله شکل و ظاهر این اپل واچ ها، این ساعت های هوشمند از مواد مختلفی ساخته می شوند که بسته به میزان بودجه شما تفاوت خواهد کرد. ارزان ترین نسخه آن ها از آلومینیوم ساخته شده است اما شما می توانید نسخه های ساخته شده از استیل و یا حتی سرامیک را نیز تهیه بکنید. در حال حاضر مطمئن نیستیم که آیا اپل رنگ های جدیدی را برای نسل سوم این گوشی ها معرفی خواهد کرد و یا نه اما به نظر می رسد که این مسئله واضح باشد. اگر این ساعت های هوشمند بخواهند شبیه به سری های قبلی باشند، حداقل چیزی که از این شرکت انتظار می رود اضافه کردن یک رنج رنگ جدید به این محصولات است.

شایعات می گویند که نسل سوم ساعت های هوشمند اپل در ۲ سایز مختلف عرضه خواهند شد که شبیه به نسل کنونی خواهد بود. حدس ما این است که ویژگی هایی مثل مقاومت در برابر نفوذ آب تا ۵۰ متر و یا بند های غیر قابل تعویض این ساعت های هوشمند هم چنان از ویژگی های مهم آن باقی خواهند ماند.

 چه کاری از دست این ساعت های هوشمند بر می آید؟

مدت زمان زیادی نمی گذرد که تیم کوک، رئیس شرکت اپل اعلام کرد که از یک وسیله برای نظارت کردن بر میزان گلکوز خون خود استفاده می کند، وسیله ای که افرادی که دیابت دارند از آن برای در نظر داشتن میزان قند خون خود بهره می برند. همه می دانند که اپل تحقیقاتی در زمینه ساخت وسیله ای برای کنترل کردن میزان قند خون در افراد انجام می دهد و شایعات می گویند که شاید این شرکت در حال کار کردن بر روی محصولی برای عرضه در کنار اپل واچ به این منظور است.
 
هنوز مشخص نیست که آیا این محصول در داخل اپل واچ تعبیه خواهد شد یا خیر. ممکن است داخل یک بند مخصوص تعبیه شود. حال که صحبت از بندهای این گوشی ها شد، اپل پتنت هایی را ثبت کرده است که در آن ها ابزار های الکترونیکی ای را در داخل این بند ها قرار می دهد. برای مثال ممکن است از دوربین جانبی و یا بندی برای افزایش میزان ظرفیت باتری گوشی استفاده شود.

هم چنین شایعه شده است که نسل بعدی اپل واچ ها می توانند به عنوان یک ابزار جداگانه نیز عملکرد داشته باشد، یعنی لزوماً نباید که به یک گوشی هوشمند متصل باشند. به این منظور اپل باید درگاه اتصال ال تی ای(LTE) یا را در داخل این ساعت هوشمند تعبیه بکند که از طریق یک اپل سیم ممکن خواهد شد. دسترسی به داده ها از طریق شبکه بی سیم ممکن خواهد شد. ممکن است که در ادامه مسیر بتوانید اقدام به برقراری تماس بکنید و یا پیام نیز ارسال بکنید اما بعید است که به هنگام عرضه این ساعت هوشمند از این قابلیت ها بهره ببرد.
 
در سوی دیگر انتظار می رود که اپل به روز رسانی هایی را نیز بر روی این محصول اعمال کند مثل استفاده از یک پردازنده سریع تر و یا صفحه نمایشی با کیفیت تر اما شایعات در این موارد زیاد نیستند. اما می توان گفت که ویژگی هایی مثل جی پی اس(GPS) داخلی برای ردیابی مکان و یا ان اف سی(NFC) برای پرداخت های از طریق ساعت هم چنان از ویژگی های این گوشی باقی خواهند ماند.

قیمت و تاریخ عرضه Apple Watch 3

اپل نسل دوم ساعت های هوشمند خود را در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۶ عرضه کرد و به همین دلیل نیز منطقی است که فکر کنیم نسل بعدی این محصول امسال عرضه می شود. ماه بعد را می توان تاریخ احتمالی معرفی این محصول دانست چرا که اپل از همین حالا رویدادی را برای معرفی از جدیدترین و خاص ترین آیفون تا به امروز یعنی آیفون ۸ ترتیب داده است.
 
در مورد تاریخ عرضه آن نیز با توجه به سابقه اپل در عرضه کردن هر چه سریع تر محصولات خود می توان گفت که به محض معرفی تنها چند هفته طول خواهد کشید تا این ساعت هوشمند در بازار عرضه شود. قیمت؟ خب انتظار نداشته باشید که با محصول ارزان قیمتی رو به رو شوید. نسل دوم اپل واچ ها قیمتی ۳۴۹ دلاری داشتند آن هم در حالی که نسخه های سرامیکی آن ها تا ۱۲۹۹ دلار نیز قیمت داشتند. نباید انتظار قیمت ارزان تری برای نسل سوم این گوشی ها داشته باشیم.

گوگل زمان عرضه‌ی Android O را اعلام کرد

وبسایت نقدستان - گوگل با انتشار مطلبی، به طور غیرمستقیم زمان عرضه نسخه جدید سیستم عامل اندروید را اعلام کرده است.

 گوگل زمان عرضه Android O را اعلام کرد

با توجه به قابلیت‌های جدیدی که به نسخه جدید سیستم عامل اندروید (Android O) اضافه خواهد شد طبیعی است که کاربران زیادی مشتاقانه منتظر عرضه این به روزرسانی جدید و البته چشمگیر باشند. اگرچه هیچ توضیح رسمی در خصوص زمان عرضه این آپدیت اعلام نشده است اما گوگل به تازگی متنی را در وب‌سایت اختصاص یافته به کسوفی که در ایالات متحده آمریکا رخ خواهد داد اختصاص داده که جزئیاتی را هم از زمان عرضه Android O افشا می‌کند.

در وب‌سایت یادشده، شمارشگر معکوسی را شاهد هستیم که از وقوع کسوف در تاریخ 21 آگوست برابر با 30 مردادماه حکایت دارد. در این مطلب، اینچنین می‌خوانیم:

در تاریخ 21 آگوست، کسوفی در تمام ایالات متحده اتفاق خواهد افتاد. این رویداد برای اولین‌بار از سال 1918 میلادی تاکنون به چشم خواهد آمد. اندروید نیز همراه با این رویداد شما را در پیش رو داشتن تجربه‌ای تاریخی کمک خواهد کرد. شمارشگر معکوسی که در این وب‌سایت قرار گرفته، شما را در تشخیص بهتر زمان کسوف و البته تجربه نسخه بعدی اندروید و تمام توانایی‌ها و قابلیت‌ها آن همراهی خواهد کرد. 

این مطلب، هم‌سو با خبری است که پیش از این در خصوص عرضه رسمی Android O هم‌زمان با کسوف منتشر شده بود. نسخه جدید اندروید به احتمال زیاد Android Oreo نام خواهد گرفت. 

اعتماد به همه وزرای روحانی

پروانه مافی در روزنامه شرق نوشت: جمهوری اسلامی ایران نظامی است مبتنی بر رأی و اراده همه کنشگران جامعه و مردم که به‌عنوان اصلی‌ترین عنصر در نظام سیاسی کشور، در بیست‌ونهم اردیبهشت سال جاری، تأثیرگذاری و سهم خود از اداره امور اجرائی کشور در چهار سال آینده را به‌خوبی ایفا کردند.
 
اینک کابینه پیشنهادی دوازدهم معرفی شده و زمان آن فرا‌رسیده تا مجلس دهم نیز در مهم‌ترین برهه از دوره چهارساله‌اش، نقش راهبردی خود را در جهت‌دهی به امور اجرائی کشور، ایفا کند. با وجود تمام نقدهای وارده به کابینه پیشنهادی رئیس‌جمهور در روزهای اخیر، به‌عنوان یک اصلاح‌طلب، کلیات کابینه را مبتنی بر دلایل ذیل، مثبت ارزیابی می‌کنم.
 
نخست آنکه کابینه پیشنهادی، از نظر سیاسی مجموعه‌ای متکثر و متنوع است. در میان ١٧ وزیر پیشنهادی رئیس‌جمهور، افرادی از همه طیف‌ها و گروه‌های سیاسی حضور دارند و رئیس‌جمهور سعی داشته منافع و انتظارات گروه‌های سیاسی از مدیریت کشور را به‌طور متوازن پاسخ دهد. این توازن از دو جنبه حائز اهمیت است؛ هم باعث هم‌گرایی در مدیریت اجرائی کشور خواهد شد، هم بستری مناسب برای شکل‌گیری گفت‌وگو با دیدگاه‌های متفاوت را در سطح مدیریت عالی کشور مهیا می‌کند.

دوم آنکه کابینه پیشنهادی، کابینه‌ای مجرب و متخصص است. با قاطعیت می‌توان گفت تمام ١٧ وزیر معرفی‌شده به مجلس، در حوزه تخصصی متناظر با هرکدام از وزارتخانه‌های مربوطه، دارای تخصص دانشگاهی و سابقه کار اجرائی شایان توجهی‌ هستند. سوم آنکه کابینه پیشنهادی، کابینه‌ای مصلحت‌اندیشانه است.
 
به‌عنوان عضوی از جامعه زنان، برای حضور وزیر شایسته زن در ادوار هیئت دولت، تلاش کرده و تلاش خواهم کرد؛ اما به‌عنوان نماینده مجلس، ملاحظات و مصالح حاکم بر این موضوع و موضوعاتی از این قبیل را درک می‌کنم. چهارم آنکه برنامه‌های ارائه‌شده از سوی وزرای پیشنهادی، عمدتا مبتنی بر نگاه کارشناسی، استفاده مطلوب از انباشت تجارب پیشین، تکمیل‌کننده اقدامات صورت‌گرفته در چهار سال اخیر، رفع‌کننده نواقص و بسترسازی برای توسعه کشور در سده آینده است.
 
در حوزه اقتصادی، نگاه متوازن به اقتصاد اجتماعی و مردم‌‌محور، عدالت اجتماعی از طریق تولید ثروت بیشتر و توزیع بهینه آن در برنامه‌های وزرای مربوطه مدنظر قرار گرفته است. باید در نظر داشت که دیگر رشد اقتصادی بر پایه تزریق درآمدهای نفتی و اقتصاد وابسته به دولت، نمی‌تواند تداوم داشته باشد و از آن مهم‌تر، عقلانی و منطقی نیست؛ بلکه رشد مستمر از راه ارتقای بهره‌وری، مبارزه جدی و اصولی با فساد، ایجاد شفافیت، بهبود فضای کسب‌و‌کار از طریق راهکارهایی به‌جز اعطای تسهیلات مستقیم و حرکت در راستای اقتصاد دانش‌بنیان حاصل می‌شود.
 
در حوزه فرهنگی، با وجود تنوع و تکثر دستگاه‌های فرهنگی غیردولتی و دشواری بازیابی نقش قوه‌ مجریه در این حوزه، تلاش شده است تا ضمن تبیین وضعیت موجود حوزه فرهنگ و هنر، حدود و ثغور تحلیل نقش حاکمیتی دولت در قالب نظام اهداف و عرصه‌ها، اصول و رویکردها و اهم برنامه‌های دولت دوازدهم، معرفی شود.
 
انتظار می‌رود با اجرای برنامه‌هایی راهبردی مانند «حمایت از آموزش‌ها و پژوهش‌های ناظر به الگوسازی سبک زندگی اسلامی- ایرانی»، «حمایت از نهادها و تشکل‌های مردمی فعال در سبک زندگی اسلامی- ایرانی»، «حمایت از تولید و ترویج آثار و محصولات فرهنگی- هنری بومی»، «توسعه تولیدات فرهنگ اقوام ایرانی»، «ایجاد، گسترش و حمایت از گفت‌وگوهای فرهنگی در داخل ایران»، «حمایت از تکریم و ترویج آیین‌های ملی، منطقه‌ای و محلی در چارچوب وحدت ملی»، «افزایش سهم زنان و جوانان در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و فعالیت‌های فرهنگی و هنری»، «رفع موانع سیاسی و حقوقی از فعلیت‌یابی خلاقیت‌های نخبگان فرهنگی- هنری»، «استقرار حرفه‌ای نظام مالکیت فکری- معنوی» و «بهره‌مندی مناسب اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات مالی، بیمه‌ای و حقوقی»، نقش دولت در نظام سیاست‌گذاری و راهبردی فعالیت‌های فرهنگی و هنری کشور ارتقا یابد.
 
در حوزه سیاسی به «حفظ و تعمیق همبستگی ملی و تأثیرگذاری بر فرایند اجماع‌سازی بین‌المللی»، «اعمال رویکرد جامع به ساماندهی آسیب‌های اجتماعی»، «توسعه مشارکت‌های سیاسی و اجتماعی در چارچوب قانون اساسی» و موارد دیگر توجه شده است که غالبا همسو با دغدغه‌های مردم، بدنه اجرائی کشور و مجلس است.
 
در بخش سیاست خارجی نیز محورهایی مانند «ارتقای جایگاه ایران و ایرانی در صحنه جهانی»، «تنش‌زدایی، بازسازی و اصلاح تعاملات با قدرت‌های مؤثر بین‌المللی در راستای منافع ملی»، «عادی‌سازی و بهبود روابط با کشورهای منطقه به‌ویژه همسایگان»، «تقویت روابط با شرکای سنتی در اروپا و آسیا»، «حمایت از پیشرفت و توسعه اقتصادی در اجرای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی»، «کمک به توسعه صادرات غیرنفتی، خدمات فنی و مهندسی و جذب سرمایه، فناوری و گردشگر خارجی»، «جلب حمایت و سرمایه ایرانیان خارج از کشور»، «حفظ برجام و تعمیق و نهادینه‌سازی دستاوردهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی برجام»، «جلوگیری از شکل‌گیری مجدد تحریم‌های بین‌المللی.»
 
«تلاش برای حذف و ناکارآمدسازی تحریم‌های باقی‌مانده آمریکا و اروپا»، «جلوگیری از احیای طرح آمریکایی - صهیونیستی امنیتی‌کردن ایران در نظام بین‌الملل»، «تأثیرگذاری سازنده بر روند تحولات جهانی به‌ویژه در حوزه‌های مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی و جلوگیری از اشاعه سلاح‌های کشتار جمعی» و «تقویت نقش الهام‌بخشی ایران از طریق تبیین نگاه مبتنی بر مردم‌سالاری دینی»، اهم برنامه‌های دولت دوازدهم را تشکیل می‌دهد که مبتنی بر انتظارات جامعه و هم‌راستا با منویات مقام معظم رهبری در‌این‌باره است.
 
دولت‌ها به‌عنوان متولی امور اجرائی کشور، برای آنکه بتوانند برنامه‌های خود را به‌درستی اجرا کرده و اثربخشی و کارایی مطلوبی بر جای بگذارند، به استمرار رویکرد نیاز دارند. تغییر ٥٠ درصدی کابینه را نباید به‌عنوان تغییر مشی دولت در تصمیم‌گیری عمومی تعبیر کرد. مشی دولت تدبیر و امید، همانی است که مردم در سال ٩٢ به آن رأی دادند و در سال ٩٦ بر آن مهر تأیید زدند. چینش کابینه پیشنهادی، نمود عینی طرز تفکر و مشی رئیس‌جمهور بوده و به معنای واقعی کلمه اعتدالی است.
 
بااین‌حال، تکمیل اقدامات صورت‌گرفته در چهار سال اخیر، رفع نواقص و بستر‌سازی برای توسعه کشور در سده آینده، به همراهی و دوراندیشی مجلس در این زمان مهم وابسته است. امید می‌رود رأی اعتماد به تمام وزرا، حسن ختامی بر ایفای نقش مردم و موکلان آنها در اعتماد به دولت دوازدهم و حسن مطلعی بر توفیقات روزافزون قوه ‌مجریه کشور در چهار سال پیش‌رو باشد.

چمران: چریک هستم و به شامات می روم

روزنامه شرق: بیشتر مردم مهدی چمران را به‌واسطه برادر شهیدش و در ادامه با ریاست بر شورای شهر تهران می‌شناسند.
 
به‌این‌ترتیب اینکه او جانشین فرمانده ستاد جنگ‌های نامنظم (مصطفی چمران) بوده و زمانی رئیس دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بوده و و برخی از مسئولیت‌های فرهنگی و اجرائی دیگری داشته، چندان در ذهن عموم مردم نیست.
 
چمران پس از ١٢ سال ریاست بر شورای پایتخت این روزها زیاد مخاطب این سؤال قرار می‌گیرد که بعد از شورا چه خواهد کرد؟ او در دوره پنجم سرلیست اصولگرایان بود اما لیست اصولگرایان، منتخب مردم تهران نبود و حدود ٦٥٠‌ هزار رأی او در عین بی‌سابقه‌بودن بین آرایی که در این سال‌ها کسب کرده است، در مقابل رأی نفرات بالاتر اختلاف زیادی داشت و او تبدیل به اولین علی‌البدل شورای پنجم شد. «شرق» روز گذشته در همین رابطه از او پرسید:


‌پس از شورا چه برنامه‌ای دارید؟ 

 
برنامه که برای خودمان است اما برنامه دارم.
 
‌یعنی به دانشگاه می‌روید؟
 
دانشگاه که هستم ولی شاید ایران نباشم.
 
‌کجا می‌روید؟
 
شامات.
 
‌چطور و کی می‌روید؟
 
این را دیگر نمی‌گویم، امنیتی است. هنوز برنامه‌ها جور نشده است. بالاخره ما چریک بوده‌ایم و می‌توانیم آنجا هم برنامه‌ریزی کنیم. البته ما قبلا هم رفته‌ایم و آمده‌ایم و کسی خبردار نشده است.
 
‌یعنی این بار هم می‌روید و صدایش در‌نمی‌آید؟
 
نمی‌گذاریم صدایش در‌بیاید. حتی در روزهای آخر جنگ ٣٣روزه لبنان آنجا بودم و درست در بنت‌جبیر بودم؛ جایی که اسرائیلی‌ها هنوز تانک و جنازه‌هایشان را نبرده بودند و آتش‌سوختگی‌شان می‌آمد.
پس اینجا هم می‌روید در خط مقدم؟
 
حالا باید ببینیم.